MEDVEĐA: Donacija opštine Bogatić – 25 tona brašna!

Loading

МЕДВЕЂА – Општини Медвеђа пристигла је данас још једна донација намењена ублажавању лоше ситуације мештана, погођених ванредном ситуацијом у претходних две недеље.

  • Наиме, Општина Богатић донирала је количину од 25 тона брашна како би хуманим чином помогла становнике општине Медвеђа.
  • На радном састанку у кабинету председника општине Медвеђа, одржан је радни састанак са председником општине Богатић Миланом Дамњановићем, који је посетио Медвеђу са својим сарадницима.
  • Након састанка приступило се потписивању Споразума о сарадњи и разумевању између Општине Богатић и Општине Медвеђа.
  • Председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић се захвалио председнику општине Богатић, Милану Дамњановићу на данашњој донацији, уз осврт да ће Споразум о разумевању и сарадњи бити пре свега намењен унапређењу и повезивању односа ове две општине како на привредном тако и на свим другим плановима.
  • Још једном се захвалио на помоћи државним организацијама, општинама и људима који су у протеклом периоду донирали помоћ у агрегатима, пакетима помоћи, као и радницима ЕПС-а из целе Србије на рашчићавању терена и бржој стабилизацији у напајању електричном енеријом на територији општине Медвеђа.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: