VLASOTINCE: Uručeni ugovori sportskim organizacijama, 35 miliona dinara

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Председник општине Братислав Петровић уручио је уговоре клубовима и савезима са територије општине Власотинце који су средства добили у оквиру редовног програма финансирања спорта, а на  предлог комисије, по одобрењу Општинског већа, 29 учесника укупно је добило 35 милиона динара.

  • “Општина Власотинце поносна је на бројне спортске активности, на клубове и појединце који постижу добре резултате. Ви не представљате само наше клубове и ваше породице, већ чините много и на промоцији Власотинца и хвала вам на томе. Ваши услови за рад и такмичење су ограничени због короне скоро целу годину, али надамо се сви да ће се наредних неколико месеци стабилизовати ова ситуација и да ћемо се сви вратити нормалном животу”, рекао је први човек власотиначке општине.

  • Највише средстава добио је Фудбалски клуб Власина, 7 милиона динара, затим рукометни клуб, 3,2 милиона, фудбалери Будућности из Орашја, 2,5 милиона, кошаркашки, 2,4 милиона динара, а фудбалерке “Росуље”, 2 милиона и 50 хиљада динара.
  • Присутне спортске раднике поздравио је председник Спортског савеза Милан Ристић.

  • “Пре неколико дана Фудбалски клуб Власина  је поводом сто година постојања указом председника републике Александра Вучића одликован златном медаљом за изузетне заслуге и афирмацију спорта.  Ја вам желим да и ви у будућности прославите такве јубилеје и будете одликовани за свој рад и допринос развоју спорта”,  пожелео је Ристић спортистима и спортским радницима власотиначке општине.
  • Уколико буде услова, у току године ће осим редовног, бити доступан и ванредни програм за финансирање спорта, најавио је председник Братислав Петровић

Извор: Публика

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: