MUP SRBIJE: Aleksandar Vulin, “Vraćanje policajaca pozornika na ulice policiju učiniti vidljivijom i dostupnijom građanima”

Loading

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је у Зајечару да ће враћање полицајаца позорника на улице, полицију учинити видљивијом и доступнијом грађанима, што ће ојачати поверење, а превентивни рад полиције учинити ефикаснијим.
На састанку са начелником и руководиоцима Полицијске управе у Зајечару, министар Вулин је указао да ће један од приоритета у раду ове полицијске управе, али и свих других управа у Србији, бити успостављање позорничких рејона и одређивање полицајаца који ће бити задужени за њих, који ће свакодневно бити на услузи грађанима за потребе и безбедносне проблеме које их муче.
Министар Вулин је нагласио да рад полиције мора бити усмерен на бољу комуникацију са грађанима, што ће уз превентивно деловање и осећај веће безбедности, утицати и на бољу информисаност полиције о безбедносним потребама грађана . објављено је на ФБ страници МУП Србије.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: