MEĐUNARODNI DAN: Centar za socijalni rad obezbedio savremenu opremu!

Loading

ТРЕЋИ УТОРАК у марту резервисан је, као и сваке године, за Међународни дан социјалног рада. Од самог настанка па до данас, ова професија има значајну улогу у свакој друштвеној заједници.

Социјални радници, оличење милосрђа и човекољубља, имају кључну улогу у ширењу одговарајућих информација и подстицању солидарниости у заједници. Град Лесковац препознаје њихов значај и континуирано ради на побољшању положаја социјалних радника, али и унапређењу социјалне заштите уопште.

„Реконструкцијом зграде и опремањем Центра за социјални рад савременом опремом, олакшали смо рад социјалних радника, а кроз развој социјалних услуга помажемо им да се лакше професионално остваре. Свесни смо изазова са којима се они у свом раду суочавају и наставићемо да улажемо напоре да им олакшамо, управо онако како социјални радници свакодневно олакшавају положај најугроженијих чланова друштва,“ – истакао је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић oвим поводом, објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: