NARODNA biblioteka Vlasotince: Predstavljena knjiga Srbe Takića “O živuljkama, travkama i sličnim stavkama”

Loading

СРБА ТАКИЋ, ПОЗНАТИ ВЛАСОТИНАЧКИ ПЕСНИК И ДИРЕКТОР НАРОДНЕ БИБЛИОТЕКЕ

ВЛАСОТИНЦЕ – Међународни дан књиге за децу (поштујући обавезу смањивања непосредних контаката и протежирајући доброустановљену сарадњу са Севапом, уз сталну подршку Инфо деска), обележили смо представљањем књиге „О живуљкама, травкама и сличним ставкама“ аутора Србе Такића. Књига је представљена на ју тјуб каналу и фејсбук страници наше библиотеке, саопштавају из Народне библиотеке у Власотинцу.

  • Мада је ово његова трећа књига песама за децу, пета књига поезије и ко зна која по реду написана књига уопште, и мада је иза њега много награда на разним конкурсима, ово је, ипак, његово прво званично појављивање као аутора пред публиком. Додуше, и то виртуелно, што му је олакшало одлуку да се представи као песник.
  • Велику захвалност за то дугује: Јовани ПетковићМаји Миљковић и Зорану Стојичићу. Али и свим пријатељима који су га охрабривали и желели да прочитају по једну његову песму из поменуте књиге: Власти Ценићу, Анити Пешић, Мили Митић, Ивани Краинчанић, Светлани Станковић, Горици Додеровић, Јелени Лепојевић, Андрији Миладиновићу, Гордани Пејовић, Радовану Миљанићу, Биљани Горуновић и Људмили Нагорни Обрадовић.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: