MEDVEĐA: “Posadi svoj hlad”, podela besplatnih sadnica

Loading

Општина Медвеђа се прикључила акцији „Посади свој хлад“ и овом приликом вас обавештавамо да ће бити организована бесплатна подела садница Белог Јасена у петак 09.04.2021. године.

  • Уз сваку садницу добићете и упутство за садњу, а на садницама се налазе и везице са логом друштвено одговорних компанија које су желеле да озелене места где живимо, као и празан простор за уписивање датума садње и имена онога које садио.
  • Уколико желите да будете део ове акције и да својим делом дате пример другима и засадите свој Бели јасен дођите 09.04.2021. године у 12 часова у центру Медвеђе код спомен чесме и преузмите вашу садницу. Број садница је ограничен. Молимо вас да због епидемиолошких мера одржавате дистанцу и поштујете све прописане мере заштите.
  • Ово није само еколошка акција, усмерена ка борби против климатских промена, већ је и акција која има здравствену функцију јер је свако дрво јединствени зелени респиратор. У акцији се деле двогодишње саднице белог јасена уз упутство за садњу.
  • „Посадите свој хлад и обезбедите чист ваздух вама и вашој породици! Број садница је ограничен, једна особа може највише да добије једну садницу!” – саопштено је из НВО Зелени развојни центар из Сремске Митровице.
  • Свако посађено дрво има утицај и на нашу планету и на квалитет нашег живота, зато се укључите и посадите свој кисеоник – саопштава Информативна служба СО Медвеђа.

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: