Власотинце: Акција „Заврнимо рукаве“ на педесет локација у Србији

Loading

У Власотинцу су данас на четири локације грађани скупљали смеће, у оквиру акције Заврнимо рукаве, која се на нивоу Србије одржава на 50 лоакција. На локалу је акцију организовало удружење Севап, а општина Власотинце  прикључила се акцији обезбеђивањем џакова, маски и рукавица. Одвоз смећа организоваће ЈКП Комуналац.

  • – Чистимо цео потез Власине кроз кеј, потез Старо гробље – Маричкино – стаза здравља, долину и гробље. Прикупили смо потребне сагласности. Морали смо да се због епидемиолошке ситуације потрудимо да не правимо велике гужве. План је да се на свакој локацији крене са обе стране и да се сретнемо негде на средини. Прилично смо изненађени колики се број људи јавио и организовао. Сви заједно морамо да радимо на томе  да нам животна средина буде чиста јер сво смеће које је донела поплава смо сви ми негде направили – рекла је Нађа Петровић, координатор пројекта испред удружења Севап.

  • Осим појединаца, акцији су се придружили и чланови других удружења и спортских клубова. Група појединаца чистила је и речни нанос изнад млина.

НАПОМЕНА:

 „Овај садржај је део пројекта који је суфинасирала општина Власотинце. Ставиви изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.“

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: