Власотинце: Настављена акција пролећног уређења града

Loading

Чишћењем и прањем улица и уређењем зелених површина и дечјих игралишта, јавна комунална предузећа Комуналац и Водовод наставила су акцију пролећног чишћења Власотинца која је започета прошлог викенда скупљањем смећа на неколико локација, у организацији удружења и појединаца.

  • Завршили смо 90% радова, позиван грађане да прошетају и уживају у лепотама нашег града. Ми смо се максимално потрудили да оно што је до нас завршимо. Похвалио бих акцију удружења у области екологије која су дала изузетан допринос у пролећном чишћењу града – рекао је в. д. директора ЈКП Комуналац Божидар Коцић.
  • На испомоћ су овом приликом дошле чистилица и цистерна лесковачког „Комуналца“, а Коцић је додао да ће се потрудити да у наредном периоду стави у функцију чистилицу коју власотиначки  „Комуналац“ подесује и да град увек изгледа као данас.
  • Као што пред велики празник сваки домаћин у својој кући прави једно велико спремање, тако смо се и ми потрудили да се град дотера, очисти и уреди и да свако може да ужива у лепотама Власотинца. Осим јавних предузећа, велики допринос дали су сами грађани који су се организовали прошле недеље и на томе им захваљујем у име локалне самоуправе, рекао је већник задужен за комунална питања Драгиша Миљковић.
  • Надлежни су још једном замолили грађане да не бацају смеће ван канти и контејнера и обећали да ће ускоро стићи додатне количине ових посуда за јавне површине.

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor