IN MEMORIAM: Vesna Simonović (1961 – 2021)

Loading

НАША драга и уважена колегиница Весна Симоновић (1961 – 2021), професор енглеског језика, после дуге и тешке болести, заувек нас је напустила. Још један велики ударац и ненадокнадив губитак за наш колектив, пише у саоштењу из ОШ „Јосиф Костић“ Лесковац.

  • Била је изузетна особа која је у наш колектив уносила ведрину. Ширила је око себе позитивну енергију и добро расположење чак и када јој је било тешко. Свој осмех, по коме је била посебна, несебично је делила са свима и свакоме пружала наду и утеху када му је била потребна. Била је добар пријатељ и друг, спремна да у сваком тренутку помогне.
  • Увек је храбро износила своје мишљење и ставове. Била је велики борац у свим сегментима живота. Таква је била и у својој болести до самог краја.
  • За 35 година рада у нашој школи, оставила је неизбрисив траг. Велики стручњак, прави професионалац одличан наставник…
  • Остаће упамћена као један од најбољих одељењских старешина, јер се увек борила за своје ђаке и у сваком тренутку је била ту да да добар савет и да помогне. Много генерација је извела на прави пут чему сведочи и то да је многима од нас, који сада радимо у школи, била наставник. Свима нама који смо имали част и привилегију да са њом поделимо део живота остаће заувек у срцу.
  • Колектив наше школе изражава велико жаљење због губитка и велике празнине коју је иза себе оставила наша драга Весна, а члановима њене породице и пријатељима изјављујемо дубоко саучешће.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: