VIMINACIJUM: Dr Goran Cvetanović razgovarao sa vlasnicima firmi “Gomeks” i “Biomelem”

Loading

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је јуче у археолошком налазишту Виминацијум примио награду Капетан Миша Анастасијевић за ванредан допринос развоју и просперитету Србије.

  • Овом догађају присуствовали су еминентни лекари, научници, привредници, државници. Међу њима су се нашли и власник фирме Гомекс Горан Кнежевић и власник компаније Биомелем Зоран Илић са којима је градоначелник разговарао о привредним потенцијалима града Лесковца, инвестицијама и инфраструктури.
  • Било је речи и о сарадњи града Лесковца са НАЛЕД-ом с обзиром на то да господин Кнежевић и градоначелник Цветановић врше функције чланова Управног одбора ове организације која је град Лесковац четири пута прогласила градом са повољним пословним окружењем.
  • Ови привредници су похвалили чињеницу да је град на Ветерници у последњем процесу ресертификације остварио максималан резултат од 100 % у чак 6 од 10 критеријума и укупно 96,33% испуњености свих критеријума који сведоче о добрим условима пословања, смањењу незапослености и повећању стандарда живота грађана.

Извор: Званични сајт Града Лесковца

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: