MEDVEĐA: NIKOLA MLADENOVIĆ PO ČETVRTI PUT ŠAMPION SRBIJE!

Loading

MEDVEĐA – Nikola Mladenović po četvrti put šampion Srbije. Titulu je osvojio tokom vikenda na prvenstvu države u Global karate federaciji u Kraljevu.

  • Nikola je u finalu savladao prošlogodišnjeg šampiona iz Beograda u borbama u kategoriji seniora ispod 75 kg. Konkurencija je bila jaka, a pobeda je još jedna potvrda da naš karatista ostaje u timu reprezentacije Srbije.

  • „Korona je uticala na sve sfere života, pa tako i na sport, ali nisam se predavao, naporno sam trenirao, pa rezultati nisu izostali“, kaže Nikola koga su gradjani Medvedje dočekali sa oduševljenjem. Sledeće takmičenje biće održano u Beogradu, medjunarodnog je karaktera, ali ono najvažnije tek sledi, a to je svetsko prvenstvo u Americi, koje je zbog korone odloženo za narednu godinu. Mladenović se već kvalifikovao za ovo nadmetanje.

  • Što se tiče medalja, najveći Nikolin uspeh je zlatna medalja na Evropskom prvenstvu 2019. god u Madjarskoj, bronza na Evropskom kupu u Aradu (Rumunija), četiri zlatne medalje, tri srebrne i dve bronzane na državnim prvenstvima – prenosi Radio Medveđa.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: