TURISTIČKA ORGANIZACIJA LESKOVAC: PROMOCIJA U BEOGRADU

Loading

LESKOVAC – Turistička organizacija grada Leskovca proteklog vikenda u Beogradu, u okviru svojih aktivnosti na promociji turizma, uspešno predstavila turističke i kulturne vrednosti grada.

  • U podnožju Avalskog tornja, u subotu 15. maja, Turistička organizacija Srbije je povodom početka letnje turističke sezone organizovala Izložbu “Biram Srbiju” na kojoj su predstavljene  fotografije sa najlepšim pejzažima, avanturama i specijalitetima. Na manifestaciji, koja je organizovana u okviru letnje promotivne kapanje, Turističke organizacije iz cele zemlje, predstavile su najbolje iz svoje ponude, a Turistička organizacija grada Leskovca je sa kolegama iz Niša i Sokobanje bila predstavnik regije Južne Srbije.

  • Drugi događaj pod nazivom “Srbija, moja destinacija” održan je na Savskoj promenadi u organizaciji Udruženja banja Srbije. Savska promenada, jedno od omiljenih šetališta Beograđana i gostiju sa strane, je na jednom mestu, okupilo predstavnike Turističkih organizacija, ali i poštovaoce domaće tradicije i kulture. Pod sloganom „Srcem prema jugu“, Turistička organizacija grada Leskovca prisutnim posetiocima je putem propagandnih materijala predstavila najznačajnije lokalitete u gradu i okolini, a ovo je bila prilika i da se promovišu predstojeće manifestacije koje bi trebalo da se realizuju ovog leta.
  • Ovim promotivnim dešavanjima na pragu letnje sezone, Turističke organizacije iz svih krajeva Republike  pozivaju domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije. Prošle godine i pored pandemije, mnogi su  se opredelili za  odmor u Srbiji, a prema svim pokazateljima ova godina će za turističke radnike biti još uspešnija.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: