DONJE VRANOVCE: Asfaltiraju ulice, radovi u završnoj fazi!

Loading

Председник општине Лебане Иван Богдановић, са сарадницима, обишао је асфалтирање улице у селу Доње Врановце.  На овој локацији радови су у завршној фази, а асфалтирају се два крака у дужини од 568 метара и 103 метра.

  • „Данас смо присутни да пропратимо завршетак радова овде у Доњем Врановцу, али није крај што се тиче израде инфрастуктуре на територији наше општине. Са радовима од пре, ово село добија километар асфалта. У плану нам је и спајање Малог Војловца и Доњег Врановца, у дужини од око 2 км, где тренутно радимо на изради пројектне документације“ рекао је председник Богдановић.

  • Слађан Михајловић, председник Mесне заједнице Доње Врановце, захвалио се руководству општине Лебане, на асфалтирању ове деонице, што је од великог значаја за мештане села који се већином баве пољопривредом.

  • Председник општине Лебане, овом приликом је подсетио да ће цела 2021. година бити активна што се тиче уређења инфрастуктуре на територији општине. Већ су отпочели радови у селу Тогочевце, потом је по плану улица у Шуману, Лебану, Шилову и Новом Селу – објављено је на званичном сајту општине Лебане.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: