MUP SRBIJE: Uhapšeno šest pripadnika organizovane kriminalne grupe

Loading

Борба против мафије наређена од председника Александра Вучића се наставља, а како је јуче и најавио министар унутрашњих послова Александар Вулин, ухапшено је још шест припадника организоване криминалне групе чије су вође, како се сумња, Вељко Беливук и Марко Миљковић.

  • У координираној акцији припадника Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминала, Полицијске управе за град Београд, Безбедносно-информативне агенције и Тужилаштва за организовани криминал, ухапшени су С. М. (1981), А. Д. (1997), М. Л. С. (2000), М. С. (1999), В. Ђ. (2002) и А. С. (1999) због постојања основа сумње да су као чланови организоване криминалне групе извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела и отмица.
  • Претресом станова осумњичених заплењени су два пиштоља, ваздушна пушка, око 600 метака, мања количина наркотика, као и више мобилних телефона, компјутери и новац.
  • Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Тужилаштву за организовани криминал – објављено је на званичном сајту МУП Србије.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: