DVERI: Nećemo mamu i mamu, nećemo tatu i tatu, već hoćemo jedino mamu i tatu!

Loading

LESKOVAC – Dok je cela struktura vladajuće stranke okupirana „skidanjem skalpa“ doktoru Nebojši, dok se jedan deo srpske političke scene okreće organizovanom napadu na Dveri i naše delovanje usmereno na zaštitu pravih porodičnih vrednosti, u isto vreme u Srbiji se dešava ono o čemu smo do skora sa zebnjom govorili, navodi se u saopštenju za javnost u Gradskom odboru Dveri Leskovac.

Oni ističu da kroz donošenje Zakona o rodnoj ravnopravnosti i izmenama i dopunama Zakona o zabrani diskriminacije, kao i kroz najavljeno usvajanje Zakona o istopolnim zajednicama, krči se put ka tome da se u narednom periodu omogući i usvajanje dece homoseksualnim partnerima što je u suštini cilj.

Iz GrO Dveri poručuju da će Srpski pokret Dveri i dalje stajati na braniku pravih, vekovnih porodičnih vrednosti bez obzira na sve napade.
“Za nas nikada neće postojati i glasno kažemo da nećemo mamu i mamu, nećemo tatu i tatu, već hoćemo jedino mamu i tatu i to u zemlji u kojoj će svagda domaće da bude ispred svih interesa koji dolaze i nameću se sa strane. Možda smo danas retki koji tako razmišljamo, možda i jesmo u manjini, ali to nikako ne znači da nismo u pravu, a za to pravo ćemo se i nadalje boriti svim srcem” – navode u saopštenju za javnost i zahvaljuju svima koji dele njihovo mišljenje.
“Hvala vam dragi Leskovčani svima vama koji delite naše mišljenje i naše stavove i koji ste javno i odvažno prošetali leskovačkim ulicama na vašoj i našoj zajedničkoj porodičnoj šetnji održanoj 8. maja” – zaključuje se u saopštenju za javnost GrO Dveri Leskovac.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: