Leskovac: Skupština grada bira nove članove Gradskog veća

Loading

LESKOVAC – Za sutra, 28. maja, zakazana je sednica Gradske skupštine. Odbornici će se izjasniti o predlogu za razrešenje Ane Janković Stojanović funkcije zamenika gradonačelnika, zbog podnošenja ostavke, kao i podnošenja ostavki i razrešenja funkcija članova Gradskog veća Aleksandre Milovanović, Srećka Stamenkovića i Slobodana Glišića.

  • Na dnevnom redu lokalnog parlamenta našla su se i pitanja vezana za Operativni plan odbrane od poplava za vode 2. reda na teritoriji grada, Tromesečni izveštaj za prvi kvartal o praćenju rada javnih i javno komunalnih preduzeća od 1.1. do 31.03. ove godine. Odbornici će razmatrati i Odluku o raspodeli dobiti JP Urbanizam i izgradnja za 2020. godinu, kao i istu odluku vezanu za JKP Vodovod u Leskovcu.
  • Pred lokalnim parlamentom razmatraće se i davanje saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora JKP Vodovod za izdavanje garancija na kreditni aranžman sa Preduzećem Pijaca u Leskovcu, kao i Predlog odluke kojom se daje saglasnost JKP Toplana Leskovac za učešće u programu trilateralnog ugovora sistema daljinskog grejanja u Srbiji, tačnije faze V pod uslovima koje ovaj zajam predviđa.
  • Na ovoj sednici planirano je i odlučivanje o Predlogu Upravnog odbora Leskovačkog kulturnog centra za imenovanje direktora ove ustanove po sprovedenom javnom konkursu, kao i razmatranje pojedinih pitanja vezanih za imenovanje članova pojedinih Školskih odbora.
  • Sednica Gradske skupštine zakazana je za 9 sati u Sali Narodnog pozorišta uz puno poštovanje svih epidemioloških mera – prenosi TV 4S.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: