NARODNO POZORIŠTE LESKOVAC UČESNIK “BITEF ZONE 2021”

Loading

Na letnjoj sceni Bitef teatra, u okviru manifestacije “Bitef zona 2021” sutra će se beogradskoj publici, predstavom “Ako se probudiš ili kao da je važno“, predstaviti Narodno pozorište Leskovac. 

  • Kako za STAV kaže direktor leskovačkog teatra Dragan B. Marjanović, poziv organizatora za učešće u ovoj, po mnogima manifestaciji sa alternativnim sadržajem, samo je još jedna potvrda kvaliteta Narodnog pozorišta Leskovac.
  • “Organizatori “Bitef Zone” prepoznali su našu predstavu kao jako dobru za sadržaj koji nudi ovaj mini festival. Našli smo se u društvu najboljih srpskih pozorišta, i biće nam velika čast da sutra nastupimo pred beogradskom publikom. Kako kažu organizatori ove manifestacije, predstavama na letnjoj sceni Bitef teatra, namera je da se gledaocima predstavi urbano herojstvo, a naša predstava potpuno odgovara sadržaju“ kaže Marjanović.
  • U okviru „Bitef zone“, pored gostovanja pozorišta van Beograda, biće organizovane i promocije izdanja izdavačke kuće Klio, Sterijinog pozorja i izdavačke kuće Portilibris.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: