SLAĐAN STOJILJKOVIĆ ĐAK GENERACIJE U GIMNAZIJI “STEVAN JAKOVLJEVIĆ”

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Гимназија „Стеван Јаковљевић“ је и ове године изабрала Ђака генерације. Ово престижно признање припало је Слађану Стојиљковићу, за кога професори и школски другови кажу да је диван, скроман и талентован младић.
Током уручења награде, његов разредни старешина професор Саша Ђикић и руководство школе му је пожелело да оствари све своје жеље и снове, да увек буде оно што јесте и да Гимназија „Стеван Јаковљевић“ и убудуће има што више овако свестраних ђака.
„Гимназија „Стеван Јаковљевић“ ми је пружила знање из разних области, а поред тога и прилику да своја интересовања усавршавам у истраживачкој станици Петница. Током четири године школовања у овој школи имао сам времена да препознам своје афинитете и одлучим се за даље студије. Предност гимназије је време које вам она пружи да упознате своја интересовања, схватите чиме желите да се бавите за цео живот, како би сте касније могли да испуните своје жеље“, рекао је Слађан Стојиљковић приликом уручења награде.
С обзиром да је овај талентовани младић више пута учествовао на републичким такмичењима из хемије и заштите животне средине, његова је жеља да студира хемију на Природно-математичком факултету у Београду. Слађан Стојиљковић је успешно учествовао на Књижевној олимпијади, у драмској секције се посебно истакао улогом младог Иве Андрића.
Многи од нас Слађана знају и као дугогодишњег члана Фолклорног ансамбла „Црниловић“, преноси “Власина”.

НАПОМЕНА:

Пројекат из области јавног информисања за 2021. годину: ГЛАСНИК – Медија центар 016: „(Не)обични људи власотиначког краја“. Напомена: „Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.“

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: