LESKOVAC: Rampe podignute, vozovi jure, odgovornih nema!

Loading

LESKOVAC – Signalizacija na pružnim prelazima na teritoriji grada Leskovca moraće da sačeka remont pruge, a u međuvremnu ostaje da se strogo vodi računa kod prelaza, jer su rampe uglavnom podignute dok voz prolazi.

Na pružnom prelazu na izlazu iz Leskovca prema Vlasotincu rampa uglavnom ne radi, a poslednjih dana se spusti par minuta nakon što voz prođe. S obzirom  da se građevinki radovi odvijaju na prelazu kod Lipovice, novinar portala Stav pitao je nadleđne iz Železnica Srbije kada će se rešiti signalizacija, koja je po našem mišljenju mnogo važnija za bezbednost.

“Na pružnim prelazima od Vinarca, preko Leskovca do Đorđeva, urađeni su remonti građevinskog dela. Što se tiče elektrotehničkog dela na sanaciji same signalizacije, sve je ostalo staro, ništa nije rađeno. Sa novim remontom pruge najverovatnije će biti i nova oprema”, rekao je predstavnik Železnica Srbije Ivan Spasić.
Konferenciji za novinare prisustvovao je i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je potvrdio tvrdnje novinara, ali i objasnio da se taj problem ne može tako brzo rešiti.
– Ja sam još od Zorane Mihajlović, u vreme izbornog ciklusa, i usmeno i pismeno, zahtevao da se ovaj problem reši. Ima tome već godinu i više dana i tek sada se rade ovi građevinski radovi. Budite sigurni da ćemo i to uraditi, ali nekad prođe malo više vremena do realiacije tako da ne mogu vremenski da ograničin kada će to biti”,  rekao je Cvetanović

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: