POKRENI ŽIVOT: Humanitarni maskembal – pomoć porodici iz Donje Slatine

Loading

LESKOVAC – Humanitarni maskenbal po treći put u organizaciji Pokreni Život. Ovog puta akcija prikupljanja je organizovana za porodicu Stanković iz Donje Slatine kojoj je neophodan krov nad glavom pre zime.

Maskenbal je sinoć organizovan ispred Šop Đokićeve kuće. Uz muziku benda “Južnjaci” i zabavne likove kao što su Maša i Meda, Miki i Mini uspešno je prikupljeno 16.230,00din za kupovinu i opremanje kuće porodici Stanković – prenosi TV 4S.

Humanitarni maskenbal biće naša akcija koju ćemo praktikovati i češće organizovati kako u Leskovcu tako i u drugim gradovima na jugu Srbije, saopštavaju iz organizacije Pokreni život.

Priča porodice Stanković: Porodica Stanković iz Donje Slatine koju je pogodila poplava u noći između 11. i 12. januara nam se obratila za pomoć. Težak život – je ono što se može videti na licu Bratislava Stankovića, domaćina, koji je invalid i nažalost jedva krpi kraj sa krajem, a kamoli da sanira materijalnu štetu koja mu je nanešena.

,,Kao što vidite, jednu nogu sam izgubio, poplava je odnela drven most, odsečeni smo od sveta, a moja jedina želja je da obezbedim deci topli dom i ništa vise… Dok nisam izgubio nogu radio sam, uspevao sam da sakupim nešto novca i planirao izgradnju kuće. Vidite ove blokove u dvorištu, to sam uzeo neposredno pre nego što me zadesilo sve ovo.” – rekao je domaćin Bratislav sa suzama u očima.

Ugradite se svojim donacijama u novu kuću malih Stankovića!

Uplatom na dinarski račun: 165-7010855807-48
Uplatom na devizni račun:
IBAN RS351657010855831-73
Uplatom preko Paypal platforme
info@pokrenizivot.com

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: