Leskovac: Podeljene igračke i slatkiši mališanima u PU “Vukica Mitrović”

Loading

Малишани из Предшколске установе „Вукица Митровић“ на Дан Светог Саве обрадовани су играчкама и слаткишима. На основу одлуке Градског већа, 660 новогодишњих пакетића, који нису подељени, преусмерени су овој васпитно-образовној установи која је 2014. године одликована Светосавском наградом Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Васпитачи ће од данас у раду моћи да користе едукативне и креативне играчке из пакетића, док ће слаткише уручити родитељима.

Иначе је Град Лесковац уочи новогодишњих празника обезбедио пакетиће намењене нашим најмлађим суграђанима узраста до седам година које су родитељи или старатељи пријављивали на дежурне телефоне.

Набављено је 7.000 пакетића за дечаке и девојчице различитих старосних група и то: од 0-3 године, 4-5 и 6-7 година. Подела уз пригодан програм, дечје песме у извођењу Леонтине, Деда Мраза и аниматора, је започета у СРЦ Дубочица када је подељено око 4000 пакетића малишанима из градских и месних заједница најближих граду. Након дочека Нове године пакетићи су подељени и у грделичком, вучјанском, печењевачком, брестовачком и манојловачком крају, објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

Discover more from Medija centar 016

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading