Stefan Janković pobednik prvog Svetosavskog šahovskog turnira u Vlasotincu

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Спортски савез општине Власотинце је јуче, у сарадњи са СРЦ Власина и ШК Власотинце, први пут организовао шаховски турнир за аматере без Фиде рејтинга. Турнир је одржан у просторијама Шах клуба Власотинце у СРЦ Власина, уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мера.
На турниру су учествовала 24 такмичара и после седам одиграних кола победу је однео Стефан Јанковић, испред Сретена Ђокић и Александра Ранђеловића.
Тројица првопласираних награђени су комплет шаховским гарнитурама, а победник је добио и стручну књигу из области шаха. Председник Спортског савеза општине Власотинце Милaн Ристић је овом приликом доделио плакету председнику Шаховског клуба Власотинце Слободану Ракићу за допринос у развоју шаха, као и за пласман прошле године ШК Власотинце у виши ранг такмичења. Остале награде су уручили генерални секретар ССО Власотинца Далибор Момчиловић и директор СРЦ Власина Саша Ђокић.
Организатор се захваљује свима који су узели учешће на овом турниру, наглашавајући, да је у плану да овај турнир постане традиционални, али и да ће се у овој години организовати шаховски турнир за најбоље шахисте из наше земље, јер Власотинце то свакако заслужује, преноси лист Власина.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

Discover more from Medija centar 016

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading