Отворена куглана: Шопинг центар у Лесковцу проширио понуду

Loading

Данас је Сајам шопинг центар проширио своју понуду отварањем нове, савремене куглане у граду.

Најсавременију куглану на југу Србије, па и шире, посетио је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановића са сарадницима и притом рекао: „Годину за нама обележио је убрзани развој привреде, отварање и проширење погона домаћих и страних инвеститора, али и реновирање три симбола града – мотел Атина постао је најмодернији аква парк, хотел Београд, односно хотел Лесковац, добио је нови модерни сјај као и реконструкција зграде места на којем су се некад одржавале разне манифестације, лесковачки сајам, трансформисао се у велелепни шопинг центар. Захваљујући инвестирању локалних предузетника у обнову овог некадашњег симбола, овде је, из једног запуштеног простора на површини од 5500 квадрата, израстао модеран објекат са сачуваним контурама некадашњег сајма, нови центар града.”

„Данас смо овде јер почиње са радом дугонајављивана куглана, која ће, сигуран сам, постати једно од омиљених места окупљања наших суграђана. Oва савремена куглана, обухвата око 100 метара квадратних од укупно 330 колико има овај простор, док остатак припада аркадним игрицама и голфу. На овом дивном простору тренутно је двоје запослених, а у плану је се у наредном периоду упосле још два радника. Поуздано знам да је господин Станисављевић са својим пословним партнером прилично успешан у угоститељству чија циљна група су деца и млади, будући да је играоница коју су отворили октобра месеца у Сајму изузетно посећена. Сада је понуда усмерена на мало старије суграђане и омладину и изузетно ми је драго што захваљујући младим иновативним предузетницима Лесковац постаје град са бројним модерним садржајима за све узрасте,“ – истакао је градоначелник Цветановић.

Никола Станисављевић који је са партнером уложио средства у опремање објекта, је на конференцији за медије рекао: “Иза нас је одличан голф симулатор, а имаћете прилику да видите и куглану која заузима 100 метара квадратних. Исто као и за играоницу очекујемо велико интересовање. Задовољни смо и мој друг са којим сам у послу и ја.”

ПР компаније Сајам Милош Маринковић најавио је званичан почетак изградње стамбеног комплекса за 15. април. Додао је да ће бити изграђено 146 стамбених јединица, 17 локала, 144 паркинг места у подземној гаражи, два подземна нивоа, супермаркет, игралиште.

“Велико је интересовање тако да ће ово сигурно бити омиљено место у центру града.”

Пре отварања, градоначелник Цветановић је обишао и новоотворену продавницу одеће Piazza Italia и запосленима однео поклон пажње, објављено је на званичном сајту града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

Discover more from Medija centar 016

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading