Leskovac dobio prvu kuglanu u okviru Sajam šoping centra

Loading

GRADONAČELNIK LESKOVCA DR GORAN CVETANOVIĆ

Grad Leskovac je bogatiji od juče za još jedan veoma zanimljiv sadržaj, a reč je o prvoj kuglani u našem gradu koja je otvorena u Sajam šoping centru, prenosi TV K-1.

Nikola Stanisavljević koji je prethodno u sajam Šoping centru otvorio popularnu igraonicu za decu Džungla, sa partnerom je uložio sredstva u opremanje kuglane na oko 100 metara kvadratnih, gde se nalaze i drugi sadržaji koji će našim sugrađanima omogućiti kvalitetno provedeno vreme sa bliskim ljudima.
Gradonačelnik Goran Cvetanović je čestitao još jedan početak rada ovom mladom čoveku.
„Godinu za nama obeležio je ubrzani razvoj privrede, otvaranje i proširenje pogona domaćih i stranih investitora, ali i obnavljanje mnogih simbola grada i otvaranje novih”, istakao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je obišao Sajam Šoping centar sa svojim saradnicima.
Zahvaljujući investiranju lokalnih preduzetnika u obnovu ovog nekadašnjeg simbola, ovde je, iz jednog zapuštenog prostora na površini od 5500 kvadrata, izrastao moderan objekat sa sačuvanim konturama nekadašnjeg sajma, novi centar grada.
Ovom je prilikom najavljen i zvaničan početak izgradnje stambenog kompleksa oko sredine aprila i to sa 146 stambenih jedinica, 17 lokala, 144 parking mesta u podzemnoj garaži, dva podzemna nivoa, supermarketom i igralištem.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

Discover more from Medija centar 016

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading