Dragan Stošić: “Knjižara Stošić” – mala nezavisna knjižara sa dušom!

Loading

Poštovani knjigoljupci, dragi prijatelji pisane reči…
Kao što znate, “Knjižara Stošić” je mala nezavisna knjižara sa dušom, jedna od retkih pravih knjižara koja prodaje samo knjige. Po svom konceptu i aktivnostima koje su pratile rad ove knjižare, sa zadovoljstvom možemo reći da je poznata širom Srbije…

Ulažemo puno pažnje da ponudimo po neverovatno niskim cenama veliki izbor dobrog štiva, počev od beletristike, preko praktičnih knjiga, istorije, publicistike, dečje knjige… sa sve do stripova. Ako želite da se “izolujete” od sumorne stvarnosti, dođite i posetite nas da zajedno izaberemo nešto lepo za čitanje.
Ako ne možete da dođete ili niste u Leskovcu, nema problema, kontaktirajte nas ovde ili na Instagram.
Takođe, imamo i internet knjižaru: www:knjizarastosic.com ili na mob 060 0224 869. Šaljemo knjige pouzećem širom Srbije.
Kupovinom kod nas pomoći će te da opstane jedna od poslednjih pravih malih nezavisnih knjižara u Srbiji, jer verujte da je knjižarenje u Srbiji poput rudarenja, objavio je na svom FB Dragan Stošić, koji je završio Fakultet političkih nauka u Beogradu, a u rodnom Leskovcu poznat ja kao organizator izvarednih kulturnih dešavanja.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

Discover more from Medija centar 016

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading