Uskršnju radionicu na Gradskom trgu otvorila Aleksandra Stojanović

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Данас су на Градском тргу одржане ускршње радионице које је Град Лесковац огранизовао у сарадњи са ПУ “Вукица Митровић” и вртићем “Агнес”.

Велики број малишана који се окупио на поменутом дружењу имао је прилику да се забави и ужива у безброј активности које је су организатори за њих припремили од аниматора и маскота, преко разних такмичења и ликовних радионица и играоница.

Скуп је отворила Александра Стојановић, ПР градоначелника: „Град Лесковац се труди да малишанима пружи разноврсне садржаје. Дружења у Централном градском парку, Аеро и Коњичком клубу, роштиљање на Хисару, вожња бицикала, су већ традиционални догађаји који обележе свако лето у нашем граду.

Ове године, у сарадњи са Предшколском установом “Вукица Митровић” и вртићем “Агнес” организоване су ускршње радионице на којима ће малишани имати прилику да осликавају јаја, друже се са аниматорима, да се такмиче у ношењу јаја у кашикама… Данас смо се окупили овде, да на ускршњи понедељак, нашим малишанима још више приближимо овај највећи хришћански празник и да сви заједно уживамо у активностима карактеристичним за Ускрс.“

Сви малишани који су учестововали у ускршњим радионицама добили бесплатне ваучере за једночасовни боравак у играоници Jungle која се налази у ТЦ Сајам.

Опширније о в д е:

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: