Ispunjena davnašnja želja Bojničana: gradnja puta preko Radan planine; vrednost investicije 1,4 milijarde dinara

Loading

БОЈНИК – О почетку градње пута преко Радан планине. Вредност радова на овом путу процењена је на 1,4 милијардe динара. Како је у својој изјави за званични сајт општине Бојник истакао председник општине Бојник Небојша Ненадовић почетком ових радова испуњена је давнашња жеља општине Бојник, али и суседних општина Јабланичког и Топличког округа да се Радан као бисер природне лепоте Србије коначно инфраструктурно уреди.

У првој етапи радиће се деоница од Пролом Бање до Беговића гроба у деоници од 5,5 километара за коју Ненадовић каже да је уједно реч о најзахтевнијем терену. Он је додао да ће овај пут допринети развоју туризма са једне и привлачењу инвеститора са друге стране. Ненадовић подвлачи да ће са изградњом овог пута оживети подраданско подручје, јер се планира изградња туристичког комплекса у Доброј Води који ће бити спреман да прими и најзахтевије туристе, али ће ова деоница допринети и развоју планинарења и других видова забаве.

Како је нагласио Ненадовић посебно радује чињеница да су премијерка Ана Брнабић, а посебно председник Александар Вучић, дали подршку изградњи пута који ће добити заслужено место на мапи Србије и Балкана. Вредност радова на овом путу процењена је на 1,4 милијардe динара.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: