Turistička organizacija Leskovac učestvovala na 19. Međunarodnom karnevalu u Budvi!

Loading

Туристичка организација града Лесковца учествовала је протеклог викенда на 19. Међународном туристичком карневалу у Будви, саопштавају из ТОЛ.


Вече пред главно дешавање, Лесковачка карневалска група је имала запажен наступ на традиционалном „АБРУМУ“ – који представља позивницу за главну Међународну карневалску поворку.


Сјајна атмосфера и одлична забава обележили су карневал који се одржао под слоганом „Нек живи љубав“. Овај догађај окупио је представнике Федерације европских карневалских градова и 46 карневалских група међу којима је и група „Карневала Лесковац“ са атрактивном маском КАРИПСКИ САН чија је кореографија изазвала симпатије код посетилаца будванског карневала.
Уз музику и плес, преко 1.000 учесника под маскама из разних крајева Европе, предвођени Градском музиком и мажореткињама, направили су незаборавну фешту у Старом граду.
Представници ТОЛ-а су направили значајне контакте и искористили прилику да упуте позиве бројним иностраним карневалским групама за учешће на 16. „Карневалу Лесковац“ који ће се одржати од 6. до 9. јула.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: