Народна библиотека “Десанка Максимовић”: Представљен 10. број часописа “Наше Власотинце”

Loading

ПРЕДСТАВЉЕН ДЕСЕТИ БРОЈ ЧАСОПИСА „НАШЕ ВЛАСОТИНЦЕ“ – Другог дана обележавања 110. годишњице наше библиотеке представили смо свој часопис „Наше Власотинце“. Његов десети, јубиларни број као да је оправдао слоган „Библиотека – огњиште које се не гаси“, јер континуирано излажење сведочи о позитивној енергији, радном елану и спремности да се новим идејама и активностима потпирује и чува ватра културног стваралаштва и друштвеног ангажовања најстарије установе културе у Власотинцу. Све то ради се са циљем да се нови нараштаји усмеравају, примерима уче и да сазревају у креативном духу, наклоњени завичају и патриотизму.

„Десети број је урађен на чак 28 страна, претходни на 24, а са првим бројем кренули смо са 16 страна. Све ово нам говори о угледу који ‘Наше Власотинце’ стиче, окупљајући све више сарадника“, похвалио се  уредник, Срба Такић, отварајући скуп.

О својим прилозима говорили су Драгољуб Станојевић, Зоран Д. Станковић, Саша З. Станковић, Сава Ћукаловић, Чеда Митић, Зоран Давинић, Љиљана Миленковић Такић и Властимир Стаменковић.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: