VLASOTINCE: SAMANTA VUČKOVIĆ – UBIJENA, PRONAĐENA U IZNAJMLJENOM STANU!

Loading

SAMANTA VUČKOVIĆ (foto: Printsceen/Facebook)

VLASOTINCE – Samanta Vučković (31), koja je poečtkom aprila pronađena mrtva u svom iznajmljenom stanu u Vlasotincu, ipak je ubijena, pokazala je istraga. Kako je saopšteno u Višem tužilaštvu Leskovac, policija je za ovaj zločin osumnjičila Samantinog dečka D. R., državljanina Severne Makedonije, koji je odmah posle zločina pobegao iz Srbije.

Telo nesrećne Samante pronašla je gazdarica u krevetu, prekriveno ćebetom. Njen momak D.R. sa kojim je tu stanovala je pre toga već nestao.

„Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu podneta je krivična prijava protiv D. R, državljanina Republike Severne Makedonije, zbog sumnje da je na svirep način lišio života Vučković Samantu i time izvršio krivično delo teško ubistvo, a koji se u vreme podnošenja krivične prijave nije nalazio na teritoriji Republike Srbije“ rečeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.

„Imajući u vidu da se radi o stranom državljaninu, a postupajući u skladu sa Zakonom o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima i Ugovoru između Republike Srbije i Republike Severne Makedonije, upućena je zamolnica Ministarstvu pravde Republike Severne Makedonije za preuzimanje krivičnog gonjenja“ naveli su iz ovog tužilaštva.

Kako je ranije pisala juGmedia, policija je u kuću u kojoj je Samanta stanovala došla sa mrtvozornikom koji nije mogao da se izjasni o uzroku smrti.

„Devojka je bila pokrivena ćebetom, a oko nje su se nalazili tragovi krvi. Naložena je obdukcija, koja je pokazala da je Samanta žrtva zločina“ rekao je tada naš izvor.

Komšije pokojne Samante ispričale su policiji da nju i njenog momka nisu videle bar sedam dana, te da sumnjaju da je ona toliko dugo i mrtva. Samanta se, kako kažu, pre nekoliko godina doselila u Vlasotince.

„Ona je rodom iz ovog mesta, ali se udala i otišla u jedno selo i tamo je živela nekoliko godina. Međutim, razvela se od tog muža i vratila u Vlasotince. Sa momkom je živela u stanu koji se nalazi u okviru kuće u glavnoj ulici“ dodao je izvor.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: