LESKOVAC: JAVNA RASPRAVA O OBRAZOVNAJU MESNIH ZAJEDNICA DO 6. JUNA 2022. GODINE

Loading

У оквиру Програма јавне расправе о Нацрту Одлуке о образовању месних заједница на територији града Лесковца који је објављен на званичном сајту града Лесковца, као и Нацрт ове Одлуке, назначено је да се Јавна раправа спроводи од 16. маја до 6. јуна 2022. године.

До сада је јавна расправа са председницима Савета МЗ, њиховим заменицима, члановима Савета, секретарима и свим заинтересованим грађанима, о нацрту Одлуке о образовању месних заједница на територији града Лесковца одржана 28.5.2022. године у Печењевцу и Брестовцу, док су наредне активности планиране за:

– среду, 1.6.2022. у 17 часова, у Дому културе Грделица за све мештане месних заједница из овог краја,

-среду, 1.6.2022. у 19 часова, у Дому културе Вучје за све мештане месних заједница из овог краја.

У петак, 3.6.2022. године у 15 часова одржаће се отворени састанак са учесницима ове јавне расправе, тј. завршна расправа за све заинтересоване грађане Лесковца у сали Скупштине града Лесковца.

Као што је већ раније наведено на сајту града, сви предлози, сугестије, иницијативе и коментари достављају се на адресу електронске поште: gradsko.vece@gradleskovac.org или поштом на адресу: Градско веће града Лесковца са назнком – за Комисију за спровођење јавне расправе о Нацрту Одлуке о образовању месних заједница на територији града Лесковца, Лесковац, Пана Ђукића 9-11.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: