Mladić vozio “BMV” 122,1 kilometar na čas u naseljenom mestu

Loading

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, синоћ су у Панчеву пресретачем зауставили и искључили из саобраћаја двадесетогодишњег мушкарца који је управљајући аутомобилом марке „BMW“ учинио више прекршаја.

Двадесетогодишњак је у Улици маршала Тита управљао возилом брзином од 122,1 километар на час, у насељеном месту где је ограничење брзине 50 километара на час и претицао једно возило преко пуне линије, а потом и возило на раскрсници.

Након тога возач је на делу пута где је ограничење брзине 80 километара на час управљао возилом брзинама од 172,1 и 212,6 километара на час.

Саобраћајна полиција зауставила је двадесетогодишњака који је, како је утврђено, управљао возилом са пробном возачком дозволом аутомобилом чија је снага већа од 80 киловата. Дрога тестом утврђено је и да је позитиван на амфетамин и канабис.

Прегледом возача и возила пронађена је и мања количина супстанце налик на опојну дрогу амфетамин, па ће против њега бити поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Возач је задржан у службеним просторијама полиције и против њега ће бити поднете и одговарајуће прекршајне пријаве.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016