DEČJA NEDELJA – Leskovac: Učenica Irina Simić iz OŠ “Svetozar Marković” u fotelji gradonačelnika

Loading

LESKOVAC – Povodom obeležavanja „Dečje nedelje“ Goran Cvetanović,  gradonačelnik Leskovca  priredio je prijem u sali Skupštine grada, za mališane iz Vrtića „1001 radost“ i učenike četvrtog razreda Osnovne škole „Svetozar Marković“ u Leskovcu. Na tradicionalnom prijemu, prvi čovek grada objasnio je mališanima da se nalaze u sali u kojoj se donose važne odluke od kojih zavise životi ne samo odraslih, već i njih samih.

Mališani su bili u prilici da postavljaju pitanja Cvetanoviću, na koja je on odgovarao. Od njih je, ovom prilikom, dobio i prigodne poklone, a jedan od njih bila je i pesma koju je pročitala Danica Mitrović.

Oni su potom obišli Svečanu salu, kao i Kabinet gradonačelnika i dobili prigodne poklone. U fotelju prvog čoveka grada sela je učenica  četvrtog razreda Osnovne škole „Svetozar Marković“, Irina Simić. O tome kako funkcioniše Skupština grada, odnosno šta se sve dešava u Svečanoj sali mališanima su objasnili Vladimir Branković, gradski većnik i Milan Popović, šef Odeljenja za opštu upravu i zajedničke poslove .

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

%d bloggers like this: