Vlasotince: Raspisan konkurs za građane – za ugradnju solarnih panela i unapredjenje termotehničkog sistema

Loading

Општина Власотинце расписала је јавни конкурс за суфинансирање мера енергетске ефикасности уградњом соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама. Суфинасираће сеи унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских  вентила и делитеља топлоте.

-Општина Власотинце наставља да пружа подршку грађанима који су се одлучили да унапреде енергетску ефикасност својих стамбених објеката. На овом конкурсу на располагању су два милиона динара које су обезбедили локална самоуправа и Министарство рударства и енергетике. Понуђено је више мера, а домаћинстава и стамбене заједнице могу да се определе за једну од њих – каже координатор Програма енергетске санације и заменик председника општине Власотинце Владимир Коцић.

Конкурс је објављен 18.октобра, а рок за подношење пријава је 22 дана од дана објављивања на званичној интернет страници и огласној табли општине Власотинце, односно до 10.новембра. Више информација можете видети овде или се обратити на контакт телефон +381 (0)16 877236 и електронску адресу officeler@vlasotince.org.rs

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016