Leskovac: Ekološka katastrofa u naselju “Slavko Zlatanović”

Loading

Snimak crnog dima koji se pojavio od paljenja guma, plastike i kablova redakciji ROMinfomedia poslao je jutros stanovnik naselja „Slavko Zlatanović“ uz napomenu da se ovo dešava već nekoliko dana unazad.

Paljenje se dešava na potezu u ulici Solunskih ratnika, mestu zvanom“Betonjerka“ ili iza fabrike „Džinsi“. Po prijavi građana komunalna policija izlazi na teren ali, kada stignu palioca nema na licu mesta.

Više puta mediji su izveštavali o ovom problemu koji je u poslednjih desetak dana isključivo dešava preko noći ili u ranimm jutarnjim časovima. Leskovčani za zagađenje životne sredine i trovanje ljudi okrivljuju nesavesne sugrađani koji žive u naselju Slavka Zlatanovića i sa pravom izražavaju strah i bes.

Zbog ovog problema više puta redakciji Rominfomedia javili se i građani iz Slavka Zlatanovića-Romi koji su se žalili da noću od smrada i čestica u vazduhu ne mogu da dišu i spavaju. Oni apeluju da se u sve ovo uključi i policija, kako bi nesavesne i sada već bezobrazne palioce koji se ne plaše od ničega, uhapsila i kaznila, jer je bezbednost i zdravlje svih građana Leskovca ugrožena!

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

%d bloggers like this: