Turistička organizacija Leskovac: Jubilarna, 15. izložba, suvenira i turističkih publikacija

Loading

LESKOVAC – Turistička organizacija grada Leskovca organizuje jubilarnu, 15. Izložbu, suvenira i turističkih publikacija LESKOVAC 2022. Pod pokroviteljstvom grada Leskovca, Izložba će se održati u sredu, 9. novembra 2022. godine u holu Narodnog pozorišta.

  • Pored promotivnog, Izložba je i takmičarskog karaktera, a nagrade će se dodeljivati u jedanaest kategorija i odnose se na suvenire i propagandne materijale sa kojima turistička organizacija na najbolji način predstavlja svoju turističku destinaciju.
  • Kategorije za dodelu nagrada su: jednolisna turistička publikacija, višelisna turistička publikacija do 50 stranica, višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica, video publikacija (turistička reportaža, turistički promotivni film i promo spot), suvenir, upotrebni predmet, turistički plakat, najoriginalniji eksponat, turistička fotografija (kolekcija fotografija i pojedinačna fotografija), turistička mapa i turistička razglednica, dok su kriterijumi za ocenjivanje: autentičnost – u kojoj meri suvenir (promotivni materijal) oslikava osobenosti kraja iz kog potiče, likovnost, originalnost, kvalitet izrade, inovativnost, upotrebna vrednost i  opšti utisak.

  • Za sve učesnike manifestacije će u četvrtak, 10. novembra biti organizovan obilazak kanjona reke Vučjanke i muzeja tekstilne industrije u Strojkovcu.
  • Na predstojećoj Izložbi očekivanja organizatora su da pored Turističke organizacije grada Leskovca, turističku ponudu svojih opština i regiona predstavi preko trideset izlagača iz svih krajeva naše Republike.
  • Svečano otvaranje izložbe zakazano je za 13 časova.

TOL: PRVA NAGRADA I ZLATNI KOFER NA 17. FESTIVALU TURISTIČKIH PUBLIKACIJA U KRUŠEVCU

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016