Crna Trava: Ministarka Darija Kisić posetila sedmočlanu porodicu Tamare Perović

Loading

Ministarka za brigu o porodici i demografiju, Darija Kisić, posetila je u Crnoj Travi porodicu Tamare Perović, koja se vratila u tu opštinu, da živi sa porodicom.Ministarka Kisić je istakla da je ova porodica, koja broji sedam članova, pravi primer poboljšanja demografske slike Srbije, što je prioritet Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.
„Crna Trava je opština u kojoj je prošle godine rođeno samo četvoro dece. Zato je svaki doprinos poboljšanju demografske slike u ovoj sredini i svako novo dete koje se rodi od izuzetnog značaja za očuvanje ovog mesta i ovog dela Srbije“, navela je Kisić.


Budući da je Tamara Perović pokrenula mali biznis proizvodnje prirodnih proizvoda, ministarka Kisić je naglasila da njen primer treba da slede sve žene koje imaju ideju i viziju i da budu hrabre i istrajne na tom putu.
Kisić je dodala da će Ministarstvo pružiti podršku mladoj mami da ova porodica proširi zasade maline i borovnice.
Ministarka Kisić je posetila opštinu Crna Trava, gde je sa predsednikom Slavoljubom Blagojevićem razgovarala o trenutnoj demografskoj slici ovog mesta i načinima kako da se ona poboljša.

Opširnije o v d e

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

%d bloggers like this: