Dragan Marinković, novinar: “U Leskovcu nikada više nije bilo novinara, a situacija nikada nije bila gora!”

Loading

LESKOVAC – Na tradicionalnom prijemu za novinare urednik portala Rešetka Dragan Mrinković poručio je da u Leskovcu nikada više nije bilo novinara, a da situacija nikada nije bila gora, jer se u godinama za nama desilo da novinaru budu napadani i tuženi, a da kolege nisu stale u odbranu novinara, već su to činili političari i NVO sektor.

„Novinari iz Leskovca su tuženi, u pitanju su milionske sume i ne znamo kako će se završiti taj proces, a većina kolega nije o tome izveštavala već se sladila mukama jedne naše kolegenice“ – rekao je Marinkovič.

On je zaključio da je sve to zbog lične sujete i zbog novca i zahvalio gradonačelniku što je suma za sufinansiranje medija povećana, jer smatra da će to mnoge stvari promeniti i poželo kolagama da taj novac potroše u službi građana.

„Vama gradonačelnie želim da kažem da mi je čast što stojim za ovom govornicom i odazvaću se svaki put kada me pozovete, jer nikada za 20 godina svoje karijere nisam doživeo da Vi vršite neki pritisak na mene, za razliku od nekih velikih opozicionih političara. Pored ovakve opozicije nećete vladati još 10 godina kao što ste rekli, nego i narednih 20 godina“ – rekao je Marinković.

Gradobnaečlnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao da smatra da je Leskovac grad u kome mediji svoj posao obavljaju nesputano i da veruje da je lokalna samouprava dobar partner svima.

„Trudimo se da budemo otvoreni za sve, da svima izađemo u susret, sve u cilju da naši sugrađani budu upoznati sa svime što ih zanima. Želim da vam se zahvalim što javnosti prenosite naše aktivnosti u nadi da ćemo nastaviti uspešnu saradnju i naredne godine“ – rekao je Cvetanović i zahvalio medijima što su tokom predhodne godine uspeli da isprate sve dogođaje koji su od interesa za grad i o tome obaveste građane.

On je rekao i da će ove godine za projekto sufinasiranje medija iz gradskog budžeta biti izdvojeno 40 miliona dinara što je 10 više nego predhodne godine.

НАПОМЕНА: Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“

 

Marinković – Pored ovakve opozicije vladaćete ne još 10, nego još 20 godina

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

%d bloggers like this: