Tehničko-hemijska škola: Pretučen učenik na velikom odmoru

Loading

LESKOVAC – Učenik trećeg razreda Tehničko-hemijske škole „Božidar Đorđević Kukar“ u Leskovcu pretučen je u blizini te škole dok je bio na velikom odmoru i zadobio, kako saznaje Jugmedia, lakše telesne povrede.

U PU Leskovac nam je potvrđeno da je slučaj prijavljen i da se na njemu radi, a u samoj školi, da je ovaj događaj izazvao veliku brigu i nastavnika i paniku roditelja dečaka.

„Mi smo odmah pozvali hitnu pomoć i obavestili roditelje. Došla je i policija, a dečak je hitno prebačen u urgentni centar“, rečeno je Jugmedii u toj školi.

Slučaj je potvrdila i direktorka škole Ervina Zdravković, ali ona je kazala da će se obratiti sutra kada bude imala više preciznih  informacija.

Prema navodima profesora iz te škole, koji je takođe bio van školskog dvorišta, dečak je napadnut iza zgrade preko puta škole.

„To se desilo oko u 16,15 sati. Čuo sam neku galamu, kao svađu i krenuo tim pravcem. Kada su me videli razbežali su se, ali ja sam među onom gomilom video samo povređenog dečaka, iskosa i neke učenike naše škole kako beže“, ispričao je ovaj profesor Jugmedii.

Direktorka je sazvala u vanrednu sednicu Nastavničkog veća na kojoj se raspravljalo o premlaćivanju učenika.

„Kontaktirali smo decu koja su videla napad, ali su uplašena pa menjaju priče, tako da nije potpuno jasno zbog čega je došlo do incidenta“, priča naš sagovornik.

On dodaje da je policija sa akterima napada na učenika trećeg razreda Tehnološko-hemijske škole u Leskovcu razgovarala, odnosno da su oni dali izjave.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

%d bloggers like this: