Gradski odbor SNS Leskovac: Puna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Градски одбор Српске напредне странке Лесковац има пуно поверење у политику коју води председник Србије господин Александар Вучић.

На челу са председником Вучићем Србија се годинама креће путем убрзаног развоја и просперитета на свим пољима. Државничке и дипломатске способности председника су подигле углед наше земље у читавом свету и високо позиционирале Србију у међународној заједници. Безрезервно верујемо да је свака донета одлука искључиво у интересима српског народа, у складу са националним идентитетом и духовним потребама.

Стога, Градски одбор Српске напредне странке Лесковац пружа безусловну подршку председнику у решавању ситуације на Косову и Метохији, уз чврсто уверење да поседује мудрост и неопходну снагу да на најбољи начин, у нимало лаким условима, заступа интересе своје државе и свог народа.

Председник Александар Вучић је једини који својим радом може и убудуће чувати интересе Србије, наставити читав развој земље, стварање бољих услова живота и обезбедити очување мира и стабилности.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

%d bloggers like this: