Милош Ћирић, начелник Јабланичког управног округа, добитник повеље за изузетан допринос повезивању градова Јабланичког округа

Loading

На 10. ЈЕЕП међународној научној агробизнис конференцији „МАК 2023“ начелнику Јабланичког управног округа, Милошу Ћирићу, свечано је уручена повеља за изузетан допринос за повезивање градова и општина Јабланичког округа са градовима и општинама које учествују у иницијативи „Опен Балкан“.Под слоганом „Европа као задатак“ на Копаонику се одржава 10. ЈЕЕП међународна научна агробизнис конференција МАК 2023.
Нове дилеме, нова научна и практична решења, холистички приступ и идеје кроз дијалог свих заинтересованих, мисија је ове конференције која се по 10. пут организује с циљем да се на научној основи анализирају и прикажу синергијски резултати науке и праксе, као и могућности реалне подршке укључењу Србије у ЕУ, у складу с преговарачким поглављем 11 и 12 – пољопривреда и рурални развој и безбедност хране, али и такозваног кластера четири – у оквиру којег ће се главна реч водити око животне средине, енергетике и повезаности.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

%d bloggers like this: