TOL: Promocija leskovačke “Roštiljijade” u Bugarskoj

Loading

У просторијама Амбасаде Србије у Софији окупило се преко 400 представника бугарских државних институција и локалних самоуправа, дипломатског кора, туристичке привреде и новинара. Гостима су послужени специјалитети са роштиља које су припремали студенти Високе пословне школе струковних студија у Лесковцу са смера Гастрономија, као и “Лесковачко пиво” и ракије из асортимана дестилерије „Тривулеск“.

Након срдачне добродошлице и поздравног говора Њ.Е. Жељка Јовића, амбасадора Републике Србије у Софији, присутнима се обратила и  потпредседница Републике Бугарске Илијана Јотова. Свечаном пријему присуствовао је и војни аташе потпуковник Жељко Симић, а званице је одушевило присуство и шансоњера интернационалне славе Леа Мартина који живи у Софији.

Ово дешавање представљало је део промотивних активности Туристичке организације града Лесковца која учествује на Међународном сајму туризма “Holiday & Spa Expo ” у оквиру штанда Националне туристичке организације, а који се од 15. до 17. фебруара одржава у Интер Експо центру у Софији. Могућност да представи туристичке потецијале својих општина и регија на тржишту Бугарске, на штанду Туристичке организације Србије, искористило је још десетак излагача, Туристичких организација из свих крајева наше Републике.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

%d bloggers like this: