СНС ИНФОРМАТОР: Презентовани најновији број у центру Лесковца

Loading

СНС ИНФОРМАТОР . презентовани најновији број у центру Лесковца.

Централно место у овом броју дато је настојању председника Александра Вучића да се подигне животни стандард грађана, а у складу са тим на насловној страни нашла се изјава председника да ће просечна плата у Србији бити 1.000 евра до 2025. године.
Велика пажња и листу поклоњена је нашој најстаријој популацији и повећању пензија од 20,8 одсто и увођење пензионерске картице која пружа бројне олакшице.
На страницама новог СНС Информатора читаоци се могу информисати и о новој рунди преговора у Бриселу и ономе што нуди Француско-немачки предлог за решавање питања на Косову и Метохији.
Наступ на Међународном сајму у Абу Дабију, посета предеседника Чешке Милоша Земана и план од 10 тачака за одбрану Србије су такође питања која су заступљена у овом броју.
Анализа структурних пројеката из области инфраструктуре која се односи на изградњу ауто путева у нашој земљи, привлачење страних инвеститора, стабилна монетарна политика и осавремењивање здравственог система су такође питања која се аналитички обрађују у овом броју.
Посебна пажња поклоњена је и локалним самоуправама у рубрици СНС Панорама где се говори и о резултатима у Лесковцу који може послужити као пример добре праксе.
Активисти СНС-а делили су овај број пролазницима на градском тргу и одговарали на њихова питања.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

%d bloggers like this: