Počeli jubilarni 25. Radio-dani RAB Srbija u hotelu “Mona” na Zlatiboru

Loading

Jubilarni 25. Radio-dani RAB Srbija počeli su juče u hotelu „Mona“ na Zlatiboru gde se okupilo više od 150 radio stanica iz cele Srbije. Radio-dane je svečano, pored Maje Rakovic koja je na čelu RAB Srbija, otvorila Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti.

    

Centralni panel posvećen je marketingu i nosi naziv „Jao, opet reklame”.  Moderator ovog panela bio je Tomislav Jakobović (Brand Media Consulting, Hrvatska), a panelisti: Vladan Maksimović (Agencija Luna/TBWA), Srđan Merković (Reklamna agencija Poenta) i Mario Radojković (Banker radio, Niš).

    

Glumac i motivacioni trener Siniša Ubović održao je motivaciono predavanje pod nazivom „Uspeh kao izbor“ a u večernjim satima koncerte su održali Tijana Bogićević, grupa Regina i Shazam Bend.

   

U toku današnjeg dana moderator na panelu „Muzički stvaraoci i radio – ljubav za sva vremena“ bila je Maja Rakovic (RAB Srbija), a panelisti: Tijana Bogićević (pevačica), Aleksandra Sara Milutinović (kompozitorka), Dušan Alagić (kompozitor), Marko Vukes (kantautor), Aleksandar Čović (frontmen Regine), Milan Đurđević (frontmen Nevernih beba), Nevena Azinović (Naxi radio), Aleksandar Borković (Impuls radio, Bačka Palanka) i Igor Kostić (RTV Pančevo).

    

Poznata kreatorka digitalnog sadržaja Milica Vuković održala je predavanje o Tik Toku pod nazivom  „Tik Tok – inspiracija i alat za promociju vašeg radija“.  I drugo veče na jubilarnim 25. Radio danima rezervisano je za dobro muziku i prijatelje radio stanica gde će grupa Neverne Bebe obeležiti 30 godina postojanja.

U toku sutrašnjeg dana za članice RAB-a biće organizovana radionica koju će voditi Srđan Merković iz Reklamna agencija ,,Poenta“ pod nazivom ,,Pa, da čujemo vašu reklamu“.

infocentarjug.rs

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor