Leskovac: Dr Goran Cvetanović ponovo izabran za predsednika Gradskog odbora SNS

Loading

Поверење да поново води лесковачки Градски одбор напредњака председнику Цветановићу дало је 356 делегата, колико је данас присуствовало изборној Скупштини, а које је у претходном периоду изабрало 75 месних одбора, у чијем раду је учествовало преко 20 хиљада чланова. Скупштини је присуствовао потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Драган Стевановић.
Пре тачке која се односила на избор председника ГрО СНС Лесковац, Цветановић је дао извештај о раду одбора у претходном периоду. Дотакао се бројних акција које ГрО организује у сарадњи са саветима, попут поделе СНС Информатора, бројних хуманитарних акција за које чланови сами прикупљају средства, уређења јавне површине, активности везаних за културу, спорт, здравство, образовање, информисање, акције Форума жена и одборничке групе. Подсетио је на скупове којима је лесковачки одбор био домаћин, 14. рођендан Српске напредне странке и митинг у склопу последње предизборне кампање.
У свом обраћању се осврнуо и на резултате који су постигнути на територији града у претходној деценији, периоду од кад је Српска напредна странка у сарадњи са коалиционим партнерима преузела одговорност за руковођење градом.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor