Bojnik: Nebojša Nenadović izabran za predsednik OO SNS

Loading

BOJNIK – Izborna Skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bojnik održana je u sali Doma kulture.

Jednoglasnom odlukom 80 delegata,iz 24 mesna odbora za predsednika odbora je izabran Nebojša Nenadović.On je bio i jedini kandidat za mesto predsednika opštinskog odbora SNS-a.

Podnoseći izveštaj o radu u proteklom periodu Nenadović se osvrnuo na infrastrukturne, socijalne, obrazovne, sportske i turističke programe koji su realizovani u proteklom periodu. On je posebno podvukao da je SNS omasovljena jer je od 324 člana pre ulaska dosadašnjih nosilaca javnih funkcija sada ovo politička partija koja okuplja preko 5000 članova koji aktivno rade i doprinose napredku ove sredine. Rezulatati su sve bolji što pokazuju izbori u proteklih deset godina, kazao je Nenadović i to ilustrovao podacima na osnovu rezultata na lokalnim izborima u protekloj deceniji. On je podvukao da je 2012. godine na lokalnim izborima osvojeno 1196 glasova ili 16,33 odsto, 2016 godine SNS je osvojila 2961 glas ili 45 procenata, dok je 2020 godine osvojeno 4017 glasova ili 64,22 odsto. Što se tiče parlamentarnih izbora 2012 godine osvojeno je 26,59 odsto, dok je na poslednjim izborima taj procenat 99,33 odsto.

Nenadović je simbolično kazao da mostovi spajaju ljude i da je ovaj postulat Ive Andrića bio ideja vodilja njega i njegovog tima, a to dokazuje i podatak da je u poslednje vreme izgrađeno 5 mostova u pustorečkom kraju.

Nenadović je naglasio da rad na terenu govori da je SNS u Bojniku uvek na terenu i spreman za izbore, a da taj rad i angažovanje prepoznaju građani.

U svom izlaganju Nenadović je posebno podvukao odličnu koordinaciju sa centralom stranke u Beogradu i veliko razumevanje iste uz čiju podršku su realizovani mnogi programi.

Kao najvažnije aktivnosti za proteklih 10 godina Nenadović je naglasio da su to projekat izgradnja Industrijske zone, izgradnja platoa i Amfiteatra kod Hale sportova, kao i povezivanje Bojnika sa ostalim opštinama preko Radan planine gde je izgradnja puta u toku. On je istakao da su budući planovi uređenje centra grada, izgradnja kružnog toka, parka u Bojniku i puno programa iz oblasti zdravstvene i socijalne zaštite i obrazovanja.

Skupština je počela minutom ćutanja zbog tragedija u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i Mladenovcu.

Na Skupštini je izabrano i 16 delegata koji će učestvovati u radu izborne Skupštine Srpske naprede stranke u Beogradu.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: