VLASOTINCE: Lome table, obruče na košarkaškom terenu i slavinu na javnoj česmi – nepoznati počinioci

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – У најлепшем делу Власотинца, на кеју поред Власине, непознати починиоци у последње време сломили су таблу са обручем на кошаркашком терену, ограде на дечјим игралиштима и славину на јавној чесми. Већ дуже време оштећен је и натпис на постаменту „Власотинце у срцу“.

Иако се овакве ствари не дешавају први пут, оне дефинитивно остављају ружну слику о месту. Запослени у СРЦ Власина, ЈКП Водовод и Туристичкој организацији санирају штету, уз апел да чувамо и унапређујемо околину.

-Таблу смо заменили, ограду на дечјим игралиштима поправили, а ускоро ћемо и даске за мини-пич терен да заменимо новим. Трудимо се да одржавамо, да све буде исправно, али сви то треба да чувамо. Отворени смо за сарадњу и сугестије, али није нам на корист уништавање имовине – каже директор СРЦ Власина Саша Ђокић.

Радници ЈКП Водовод заменили су данас славину на јавној чесми.

-Ово је други пут да је мењамо. Једноставно је сломљена и извађена. Молимо суграђане да не уништавају заједничку имовину – додаје директор ЈКП Водовод Звонко Илић.

У Туристичкој организацији су нашли решење да замене поломљена слова на постаменту који је, од кад је направљен, постао део многих фотографија и снимака из Власотинца.

-Надамо се да ћемо успети да поправимо натпис који је постао и заштитни знак Власотинца , али молимо суграђане да га не уништавају – апелује Сања Стојиљковић из Туристичке организације општине Власотинце.

Власотиначки кеј, посебно део око купалишта, добио је прошле године лепши изглед. Тада су уређене стазе, поплочан плато, набављене нове канте и клупе,  летњиковци и сунцобрани. У Општинској управи најављују даље уређење овог простора.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor