Najbolji učenici Vlasotinca: Prijem kod predsednika opštine Bratislava Petrovića

Loading

Њих педесеторо представљало је своје школе и своје место на највишим нивоима такмичења или смотри из разних области, попут српског језика и књижевности, математике, хемије, физике, техничких предмета… Они су данас окупљени у сали скупштине општине представљали понос свих нас и будућност.
Поздрављајући присутне ученике, наставнике и родитеље, председник Петровић пожелео им је много успеха у даљем школовању и на свим другим пољима.
“Вас педесеторо пласирало се на највиши ранг такмичења у земљи, што је само по себи велики успех, а 17-оро је освојило једно од прва три места, што је изванредан резултат. Општина Власотинце је претходних година уложила више од 400 милиона динара у реконструкцију школских објеката. Настављамо даље, током лета радиће се школе у Батуловцу и прва фаза реконструкције школе у Конопници. За школе у Стајковцу, Орашју и Ладовици раде се пројекти. Извесно је да ће се направити и радионица у Техничкој школи. Ми радимо оно што је наш посао – стварамо услове у којима ће ваши таленти долазити до изражаја”, нагласио је председник Петровић.
Ученици су награђени књигама Иве Андрића, Вука Караџића, Јована Дучића и Боре Станковића.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: