Leskovac: Otvoren turnir 3×3 u malom fudbalu na Gradskom trgu

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Данас је у Лесковцу отворен турнир 3х3 у малом фудбалу на градском тргу који ће трајати до вечерњих сати.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је присустовао турниру са сарадницима, пожелео много успеха у такмичењу и додао: „Град ће се и убудуће трудити да на различите начине омогућава здраво и срећно одрастање кроз игру, забаву и усвајање позитивних вредности које спорт носи са собом. Поносни смо на чињеницу да наш труд даје резултате и да многи Лесковчани проналазе своје место у области спорта.

Први пут Србија ће имати женског представника у најквалитетнијој категорији међу 25 најбољих судија на европском тлу a реч је о нашој суграђанки Јелени Цветковић која сада суди УЕФА елитну групу.

Наш град има још једног успешног фудбалског радника, Милана Митића. Он је крајем маја текуће године био главни судија на финалној утакмици купа Србије (Црвена звeзда – Чукарички).

Успех прате и фудбалери ГФК Дубочице. Коло пре краја првенства Српске лиге Исток вратили су се у Прву лигу Србије. Пре 20 година су играли прву лигу и сада поново, а пре три године су у тај ранг ушли на административни начин. Подсетићу вас да је у овој 2023. години 100 година клуба Дубочица и сматрам да овакав јубилеј заслужује свако поштовање.“ „Желимо да спорт максимално промовишемо и деци пружимо што више могућности да учествују у разним активностима. Данас се у нашем граду одржава једнодневно такмичење 3х3 у малом фудбалу на нашем новом градском тргу који је постао централно место окупљања и одржавања бројних манифестација. Пријављено је рекордних 55 екипа из читаве земље и такмичиће се у 4 категорије“ – казао је на крају градоначелник, пожелео свима срећу и поручио да победи најбоља екипа

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor