Vlasotince: Pobednik noćnog turnira u malom fudbalu odlučen penalima i – incidentima!

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Синоћ је, уз рекордно присуство публике, у организацији Спортског савеза општине Власотинце и Фудбалског савеза општине Власотинце и општине Власотинце, завршен ноћни турнир у малом фудбалу “Власотинце 2023”. На терену ОШ “Синиша Јанић” играле су се 34 утакмице сениора и 12 утакмица кадета од 23. јуна до 3. јула, а када временски услови нису дозвољавали (две вечери) играло се у СРЦ “Власина”. Турнир се играо у категорији кадета и сениора.
Код кадета је учествовало шест екипа, треће место је освојила екипа “Сис ауто”, а најбоља је била екипа “Кодекс”, која је у финалу победила екипу “Тим Богдана Гавриловића”.
Најбољи играч турнира у категорији кадета је Михајло Јовановић из екипе “Кодекса”, а најбољи голман је Огњен Пешић, такође из исте екипе.
Што се тиче сениорске конкуренције у великом финалу екипа “Фискалне касе Искра” је савладала екипу “Скутери Влада Инвест” са 3:1 после пенала, у регуларном делу је било 2:2, и освојила пехар за најбољу екипу као и новчану награду.
Најбољи играч турнира је Игор Стефановић “Чавка” из екипе “Скутери Влада инвест”, а голман Петар Николић из победничке екипе “Фискалне касе Искра”.
Награде најбољима поделили су, испред Спортског савеза Милан Ристић, Далибор Момчиловић, Саша Ђокић и Витомир Дојчиновић, а испред Фудбалског савеза Радован Станковић.
“Сенку на одлично организован турнир бациле су екипе Г. Р. “Дејан Мајорац” и “Росуља” које нису одиграле своје полуфиналне мечеве, а покушале су да спрече и одигравање финалне утакмице која је кренула са закашњењем од 30-так минута. Ради се о бившим фудбалерима ФК “Власина”, а који сада наступају углавном за КМФ “Росуља” и остале екипе из наше општине. Својим поступцима прекршили су чланове Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама и организатори ће у наредним данима одлучити о евентуалним пријавама”, кажу челни људи Спортског савеза општине Власотинце.
“Захваљујемо се свим екипама које су се понашале фер и спортски, већем делу публике на спортском понашању и навијању, а мањи део је покушао да баци мрљу на завршницу турнира убацивањем разних предмета на финалној утакмици. Захваљујемо се, наравно, спонзорима турнира, локалној самоуправи на подршци и СРЦ “Власина”, казао је Далибор Момчиловић, генерални секретар Спортског савеза општине Власотинце.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor